[elementor-template id="8244"]

Fem timmar låter som väldigt lång tid, även om det ibland kan ta sin lilla tid för programmet att kolla vilka filer som behövs och hämta dem. Om du har möjlighet, testa att låta det vara på över natten och se om det är klart till morgonen. Om inte skulle jag testa att göra om alltsammans från början.

  • Ibland kan man inte installera drivrutinen för en enhet för att man vet inte vad det är.
  • Starta därefter datorn och tryck direkt och upprepade gånger på antingen Delete-, F1-, F2- eller F8-tangenten på datorns tangentbord (vanligast är förmodligen Delete-tangenten).
  • På bilden ovan kan vi sedan klicka på Boot Option #1.

Frågor 2 Utforskaren, hantera filer och mappar. Jag klickar just nu runt lite på deras sida och känner att “”fan, varför skulle detta vara bluff-företag? ” Jag är väldigt lättlurad, men jag tycker att detta företag verkar minst lika seriösa som både Ashampoo, Stardock och Xilisoft.

Så snart du valt vilken hårddisk du vill installera Windows 10 på klickar du på Nästa varpå installationsprogrammet börjar installera Windows 10 på den valda disken. För att komma vidare behöver du acceptera installationsvillkoren för den Windows 10-version du valt. Kryssa för Jag accepterar licensvillkorenoch Klicka på Nästa för att fortsätta med installationen. Du uppmanas nu skriva in din produktnyckel.

Produktrecensioner

Högerklicka på Startknappen och öppna Enhetshanteraren, högerklicka på ljuddrivrutinen och välj Avinstallera. Starta om datorn så försöker Windows automatiskt installera om lämplig drivrutin. Välj länk utifrån vilken version av Mac OS du har. Du behöver starta om datorn när drivrutinen har installerats. För att börja använda inloggningskort och kortläsare med sladd (BankID på kort) behöver dess officiella webbplats du installera två program. Ett säkerhetsprogram för BankID och en drivrutin för kortläsare.

Teknik som NVIDIA GameWorks™ ger dig verktyg för att optimera spelandet. Alla förbättringar tillämpas genom en Game Ready-uppdatering av drivrutinerna. GeForce Experience meddelar dig automatiskt när det finns nya drivrutiner.

är drivrutinsuppdateringen laglig

Det kan dock vara så att det inte finns några tillgängliga eller nya uppdateringar för vissa produkter. Detta beror på att alla drivrutiner som laddas ner därifrån har testats, verifierats och signerats av Microsoft. Oavsett varför en uppdatering behövs finns det flera olika alternativ för uppdatering av drivrutiner i Windows 10.

Produkter

Vill du hellre hoppa över detta steg kan du göra det genom att klicka på Jag har ingen produktnyckel. Du får då möjlighet att skriva in produktnyckeln när du väl installerat Windows. I annat fall fyller du i din produktnyckel och klickar på Nästa för att fortsätta. Väl inne i BIOS (som oftast är på engelska) behöver du leta efter ett alternativ som heter (något i stil med) Boot/Boot Settings. Oftast finns alternativet under Settings (Inställningar).

Leave a Comment